Yanis Schweizer

"Mă cheamă Yanis. Am început să mă dau serios de acum 4 ani, când am primit o bicicleta de enduro. Cu asta voiam să mă duc la concursuri, dar nu am ajuns departe. Primul concurs, la Sinaia, mi-am rupt picorul și mana la antrenamente. 5-6 luni de pauza, iar după am început să mă duc la sala, mi-am făcut condiția fizica și mi am luat un DH. Cu acesta am început să fac vloguri și am început iar să merg la concursuri, se vedea evoluția. Fiecare concurs l-am terminat cu un loc sau doua mai bun fata de cel trecut, progresam destul de repede. Am învățat să controlez bicicleta cum trebuie și anul acesta mă bag la categoria Elite (18+). Dar, având în vedere evoluția și experiență prin care am trecut în ultimii 4 ani, sunt sigur că voi ajunge pe podium."


Chiar si cu accidentari, Yanis a reusit sa se ridice si sa continue sa dea tot ce-i mai bun din el, chiar si cand nu avea voie sa se dea pe bicicleta, acesta a gasit solutia perfecta pentru a ramane in forma, aceea fiind sa se duca la sala. Multi in situatia lui ar fi renuntat probabil complet la sport, de aceeas Yanis ar trebui sa fie un exemplu pentru toti cei care se afla intr-o situatie dificila. 

Darian Voicau

"Eu sunt Darian. Am început să mă dau serios pe MTB acum 4 ani când am reușit să îmi cumpăr un hardtail entry level. Cu ăsta am început să avansez ușor și să îmi dezvolt abilitățile pe rampe. În timp, am învățat și trick-uri pe care încă încerc să le perfecționez, dar am ajuns și la o cupă națională de downhill pe acest hardtail, a fost greu, dar am învățat multe. După ce am rupt și un cadru de enduro la 360-uri, am reușit să îl repar și anul asta vedem cum se vă descurca la sezonul de cupe naționale, poate merge de un podium la amatori macar, dar în continuare am multe de învățat și voi continua să avansez în sportul ăsta, ca rider, ca și mecanic și nu în ultimul rând ca și organizator de evenimente."


Darian ne dovedeste tuturor faptul ca nu iti trebuie o bicicleta de mii de euro pentru a te da bine, el confirma zicala "it's the rider that matters, not the bike".